Chef Fikree Tutup Mulut Isu Didakwa Curang

Posted on Wednesday, May 29, 2019 | 5/29/2019Chef selebriti dan pengacara, Chef Fikree Aznan enggan mengulas lanjut mengenai isu dirinya didakwa curang dengan wanita berstatus isteri orang. Menerusi laporan sebuah portal, Fikree berkata tindakannya itu adalah untuk menjaga aib isteri dan keluarganya.

"Tiada apa-apa yang hendak saya komen. Ini demi menjaga aib isteri, anak dan keluarga," katanya ringkas. Semalam, isu rumah tangga Fikree bersama isterinya, Syarifah Zuriehan Syed Ahmad Kamal mula menjadi bualan netizen selepas wanita melakukan pendedahan mengenai sikap suaminya dilaman Instagram miliknya, @zuriehanbenyahya.

Zuriehan juga turut mendedahkan Fikree pernah berbalas mesej berunsurkan lucah dengan seorang pengacara televisyen. Fikree mula dikenali dengan program masakan Hello Bro Tolong Masak dan dia juga pernah menjadi pengacara untuk rancangan Dapur Panas.

Untuk rekod, Fikree mula berkenalan dengan Zuriehan pada 2006 dan bertunang pada 2014. Mereka mendirikan rumah tangga pada 18 Disember 2015 dan mempunyai seorang anak yang bernama Jayden Malik.Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 5/29/2019

0 comments:

Loading...