Ini Respon KJ Berikutan Tersebarnya Video Hubungan Intim Libatkan Menteri

Posted on Wednesday, June 12, 2019 | 6/12/2019Kecoh, kecoh dan kecoh! Lagi kita disebarkan lagi dengan satu video lucah melibatkan seorang menteri Malaysia di dalam sebuah bilik hotel. Berikutan itu, Khairy Jamaluddin dalam satu postingnya turut meluahkan rasa kecewa terhadap tahap politik di Malaysia hari ini yang dilihat semakin kotor tanpa perubahan.

Perlu ke guna politik KOTOR untuk jatuhkan seseorang?

Khairy yang merupakan ahli parlimen Rembau itu turut menyatakan bahawa pekerjaan sebagai ahli politik ini bukanlah satu pekerjaan yang mudah kerana mereka akan menghadapai suasana politik di Malaysia yang berada pada tahap terlalu busuk. Khairy juga mempersoalkan kepada mana-mana pihak dalam politik bahawaa perlukah kita melakukan tindakan dan menunjukkan contoh kotor kepada generasi akan datang yang hanya bertujuan untuk menjatuhkan seseorang.

"Kerja politik sekarang mencabar. Kadangkala ia kotor, kadangkala ia teramat keji. Betul-betul di tahap paling busuk. Adakah kita mahu dedahkan generasi lain dengan fitnah keji demi menjatuhkan watak seseorang? Kejahatan hanya akan rancak sekiranya diberi perhatian."katanya yang dimuat naik melalui Ig Story.+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.


Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 6/12/2019

0 comments:

Loading...