Netizen Terpegun Dengan Kecantikan Ardell Aryana Pada Majlis Resepsi!

Posted on Monday, October 07, 2019 | 10/07/2019



Wow! Cantik betul busana Ardell Aryana dan suaminya, Nadzmi Adhwa yang serba putih macam ala-ala prince dan princess. Jealous pula sis tengok diorang berdua ni, sweet betul! Mana taknya, diorang dulu hanya sekadar berkawan terus dah jadi suami isteri.


Nak kata bersentuhan pun tak pernah sis tengok diorang ni sebab selalu jaga batas pergaulan. Sis terpegun dengan kecantikan Ardell time majlis resepsi dia sebab bajunya tak mengikut bentuk badan. Simple but nice.


Macam bidadari syurga tau! Rata-rata ramai netizen memuji pasangan yang sweet ni, bak kata netizen macam dunia Frozen. Apapun, sis doakan pasangan ni berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin.


+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Youtube


Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/07/2019

0 comments:

Loading...