Siapakah Ben Amir?

Posted on Thursday, October 03, 2019 | 10/03/2019




Hai gais harini sis nak kongsikan tentang seorang artis ni yang menjadi idola ramai peminat kerana lakonan dan gaya penampilannya yang handsome dan smart.

Semua tahukan yang Ben Amir sekarang tengah popular sebab drama Sweet Dreams di Astro Ria? So dekat sini sis nak cerita sedikit pasal Ben Amir ni.

Mana tahu boleh jadi rujukan untuk korang kan? So apa lengah lagi jom lah kita tengok video ni!
Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/03/2019

0 comments:

Loading...