"Terima Kasih Atas Semua Doa Anda Semua Sebelum Ini" - Saharul Ridzwan

Posted on Monday, October 28, 2019 | 10/28/2019



Syukur alhamdulillah, rezeki daripada Allah SWT...tahniah sis ucapkan untuk Saharul Ridzwan dan isterinya, Qaabila Deena Amir yang bakal menyambut anak kedua tak lama lagi. Wah, makin bertambah meriah lah family ni nanti hehehe.


Baru-baru ini, Saharul Ridzwan memuatnaik sebuah video yang dapat kejutan daripada isterinya. Siapa je tak happy bila isteri tengah pregnant kan? Hehehe kalau korang nak tahu, Saharul dan Deena telah berkahwin pada 16 September 2016 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang kini berusia dua tahun, Muhammad Luth Ali.


+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!




Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/28/2019

0 comments:

Loading...