(Video) Kecoh! Aliff Aziz Kena Tangkap Sebab Buat Hal Lagi!

Posted on Monday, November 11, 2019 | 11/11/2019



Aduh, tak habis-habis! Setiap kali dengar nama Aliff Aziz je, mesti dah tahu dia buat hal lagi. Korang nak tahu tak baru-baru ni dia kena tangkap dengan polis dalam keadaan mabuk sebab ganggu ketenteraman awam?


Menurut laporan Berita Mediacorp, kejadian itu berlaku baru je semalam gais pada pukul 6.40 pagi di kawasan Orchard Road, Singapore. Sis bukan nak buat cerita fitnah ke apa, korang tengoklah sendiri dua video ni okay.


Dengar cerita, Aliff kena tangkap disebabkan bergaduh dengan seorang lelaki. Walaupun dah cuba untuk cool down kan, dia yang taknak memberi kerjasama dan membuat kecoh di hadapan umum.

Dia kemudian ditangkap kerana mengganggu ketenteraman awam apabila mabuk, di bawah Seksyen 14(2)(b) Akta Kawalan Arak. Lelaki itu juga bergelut dengan para pegawai semasa mereka cuba menangkapnya. Siasatan polis masih dijalankan.

Adoi, apa nak jadi ni Aliff oi? Semoga Aliff dapat memberi penjelasan lah nanti ya? Sebelum ni, Aliff juga pernah dikaitkan dengan kes mencuri pemetik api dan sekotak rokok Marlboro. Bukan tu je, kes mencuri duit milik seorang pelakon Indonesia pun ada juga tau!

Sumber: Berita Mediacorp

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube


Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 11/11/2019

0 comments:

Loading...