Trade-In Telefon Pintar Di Machines Malaysia Sehingga RM3,200

Posted on Wednesday, February 26, 2020 | 2/26/2020



Ramai pengguna telefon pintar di Malaysia yang menggunakan produk dari Apple dan pastinya, ramai yang inginkan produk yang paling terbaru dari Apple termasuklah Ohmedia sendiri, disebabkan banyak ciri-ciri yang semakin canggih telah membuatkan ramai pengguna peranti di Malaysia jatuh cinta akan telefon pintar yang dicipta Apple masa kini.

Mesti ada antara korang yang nak beli telefon pintar baru dan ingin menjual telefon lama korang tu kan? Nak jual dekat kedai telefon biasa, takut dia beli murah sangat. Kalau dekat Mudah atau Carousel pula, takut lama pula nak menunggunya takpun langsung tak terjual nanti.

Ohmedia dapat tahu yang pihak Machine Malaysia ada perkhidmatan trade-in bagi memudahkan korang untuk menjual telefon pintar korang yang lama tu dan membeli peranti terbaru dari Apple seperti yang semua inginkan.



Apa yang bestnya, program trade-in yang Machine buat ni bukanlah untuk produk Apple semata, kalau sebelum ni korang yang pakai peranti Samsung, Huawei, Vivo ataupun Oppo pun boleh trade-in di Machine gais!




Pihak Machine Malaysia dan memudahkan untuk menjual telefon pintar lama korang tu dan membeli telefon terbaru dari Apple. Apa lagi? Serbulah Machine yang berdekatan dengan korang tu kalau memang ada niat nak tukar telefon pintar baru dari Apple.

Sumber : Machines Malaysia

+ Baca respon pembaca trade in telefon pintar di Machine di Facebook Oh! Media
Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 2/26/2020

0 comments:

Loading...