(Video) Ayah Rasa Sebak Lihat Kilafairy Sudah Bertudung

Posted on Tuesday, June 09, 2020 | 6/09/2020


Beberapa hari yang lalu, Ohmedia ada menceritakan tentang pelakon jelita, Syakila Nisa Jahangir Khan atau lebih dikenali sebagai Kilafairy berusia 28 tahun tampil dengan imej bertudung. Kalau korang belum baca, boleh klik link dekat bawah ni ya?


Baru-baru ini, Kilafairy berkongsi satu video di saluran Youtube miliknya menunjukkan reaksi bapanya apabila melihat dia sudah berhijab pada hari raya ke-11 yang lalu. Dia mengakui tersentuh sehingga mengalirkan air mata ketika memberitahu mengenai penampilan barunya itu.

Ketika memaklumkan kepada ayah yang saya mengambil keputusan untuk berhijab sepenuhnya, kami begitu sebak sehingga saya mengalirkan air mata. Famili saya memang susah nak kongsi perasaan masing-msing kecuali bapa dan saya. Kami ini macam dalam filem hindustan sikitlah. Saya lihat wajah ayah berkaca ketika kami saling berpelukan. Saya bersyukur saya sempat melihat keluarga saya gembira dengan perubahan saya ini.


Ish! Siapa potong bawang ni? Ohmedia rasa sangat gembira apabila melihat seorang selebriti yang pernah tampil dengan imej seksi kini sudah berhijab. Apapun, semoga terus beristiqamah dan menjadi anak yang solehah sis.

OHMEDIA: KILAFAIRY BILA PAKAI TUDUNG DAH MACAM KYLIE JENNER. KAH!

Kredit: Youtube

+ Baca respon pembaca doa yang baik-baik di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 6/09/2020

0 comments:

Loading...