Wak Doyok Lelong Baju RM1 & Beri Percuma Kepada Frontliner

Posted on Wednesday, June 24, 2020 | 6/24/2020



Siapa jer tak suka bila ada lelong stok jualan serendah RM1? Baru-baru ini, pelakon dan selebriti media sosial iaitu Wak Doyok memuatnaik satu posting bagi penutupan butik pakaiannya, Starvilion yang terletak di Seksyen 7, Shah Alam.

Perkongsian itu telah dibuat menerusi akaun Instagramnya dengan memaklumkan bahawa semua pakaian yang terdapat di butik tersebut akan dilelong dengan harga RM1 sahaja daripada 24 Jun sehingga 5 Julai.

Bukan tu jer, sebanyak 5,000 pasang baju melayu juga akan diberikan secara percuma di butik dan juga website rasmi. Apa yang lebih menarik, Wak akan memberi baju melayu kepada petugas barisan hadapan secara percuma dengan syarat membawa ID masing-masing.

Sedih rasa di hati tapi Wak kena kuatkan semangat demi 70 orang adik yang bekerja dengan Wak selama 3 tahun di @starvilion. Susah bila keadaan terus menduga macam ni. Wak nak bagi perintah tutup company pun sedih, tak sampai hati. Tapi Wak minta mereka try sekali lagi, jualan yang terakhir dari @starvilion khas untuk pelanggan yang tak jemu-jemu sokong @starvilion selama ini. Koleksi yang kami ada semua memang elok dan cantik. Wak terpaksa lelong semua ni! Jadi Wak mintak semua please share dan support post ni, please dan thankyou.

24 Jun sehingga 5 Julai ni, @starvilion akan clear kan semua stock yang ada, lelong serendah RM1! Wak pun akan sedekahkan 5 ribu pasang Baju Melayu Wak Doyok secara PERCUMA di butik @starvilion dan di website www.starvilion.com. Kepada Frontliners, jangan lupa datang bawa ID masing masing, ada special rate untuk anda semua dapatkan Baju Melayu secara percuma.

Jualan terakhir Starvilion, Bismilah. Kita tutup dulu, nanti inshaAllah kita akan bangkit semula dengan direction yang baru. InshaAllah. Doakan Wak dan team @starvilion. -kata Wak Doyok



Sedih rasa di hati tapi Wak kena kuatkan semangat demi 70 orang adik yang bekerja dengan Wak selama 3 tahun di @starvilion. Susah bila keadaan terus menduga macam ni. Wak nak bagi perintah tutup company pun sedih, tak sampai hati. Tapi Wak minta mereka try sekali lagi, jualan yang terakhir dari @starvilion khas untuk pelanggan yang tak jemu2 sokong @starvilion selama ini. Koleksi yang kami ada semua memang elok & cantik. Wak terpaksa lelong semua ni! Jadi Wak mintak semua please share dan support post ni, please dan thankyou. 24hb Jun - 5hb Julai ni, @starvilion akan clear kan semua stock yang ada, lelong serendah RM1! Wak pun akan sedekahkan 5 ribu pasang Baju Melayu Wak Doyok secara PERCUMA di butik @starvilion dan di website www.starvilion.com. Kepada Frontliners, jangan lupa datang bawa ID masing masing, ada special rate untuk anda semua dapatkan Baju Melayu secara percuma. Jualan terakhir Starvilion, Bismilah. Kita tutup dulu, nanti inshaAllah kita akan bangkit semula dengan direction yang baru. InshaAllah. Doa doa kan Wak dan team @starvilion. -- By the way, tag 11 kawan awak kat comment ni, Wak nak bagi Baju Melayu 11 pasang free untuk followers Wak yang sanggup share post ni, viralkan. Wak akan umumkan pemenang random setiap hari mulai 24hb Jun sehingga 5hb Julai. INGAT JANJI KITA, SHUTDOWN SALE STARVILION: Tarikh: 24hb Jun - 5hb Julai 2020 Pembelian: Butik Starvilion Seksyen 7 Shah Alam Online di www.starvilion.com #starvilionshuttingdown #shutdownsale
A post shared by Wak Doyok (@wakdoyok) on

Jom kita serbu Starvilion gais! Daripada korang melabur duit mahal-mahal dekat kedai lain, baik beli apa yang ada dekat butik ni. Dahlah murah gila. Apapun, Ohmedia doakan agar Wak Doyok sentiasa dimurahkan rezeki.

OHMEDIA: SHUT DOWN SALE TU GAIS!

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca kaki sale di Facebook Oh! Media




Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 6/24/2020

0 comments:

Loading...