Jom Serbu Ke Parkson! Ada Sales Sehingga 70%!

Posted on Wednesday, August 14, 2019 | 8/14/2019



Korang dah ready belum nak serbu Parkson? Tak lama lagi diorang akan mengadakan sales Mad About Mix And Match yang kaw-kaw murah bermula dari 3 August sehingga 25 August 2019 gais! Rugi kalau korang tak beli dekat sini, khas bagi mereka yang suka penampilan #OOTD setiap hari.



Bagi korang yang sukakan pakaian simple, warna asas black and white itulah warna yang paling senang korang boleh buat matching tau. Cuba tengok design dia, cantik kan? Kualiti dia pun bagus.



Formal wear hanya serendah RM39 je! Dan jangan lupa juga, ada brand MDS dan SFERA Exclusive di Parkson yang mengadakan Discount 30% OFF! Fuh, sangat berbaloi gais.





Bukan itu saja, top dan bottom untuk daily basic OOTD pun semua murah-murah!



Jangan cakap kita orang tak ingatkan, September nanti kan ada banyak long weekend, yang ada holiday plan tu baik serbu sekarang! Dapatkan LAVINE selected TWO for RM59 bagi perempuan & laki pun ada Renoma Classic selected 2 for RM199 dan lain-lain!





Ohmedia tak sangka baju perempuan dan laki yang cantik-cantik ni murah gila dengan hanya serendah RM39 je dan kalau korang beli selected dua baju korang akan dapat 1 harga gais! Memang saving habis!




Jom serbu beramai-ramai ke Parkson sebelum korang menyesal tak dapat nak beli baju dengan harga yang tak masuk akal! Untuk info lebih lanjut, korang boleh click website rasmi diorang https://ift.tt/30czLtW atau layari Facebook https://ift.tt/2YXdnYt dan juga Instagram https://ift.tt/30czKpS

#Parkson #ParksonMalaysia #LadiesFashion #MensFashion #MadAboutMixAndMatch

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog






Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 8/14/2019

0 comments:

Loading...