thumbnail

JASA ditukar nama ke J-KOM, fungsinya berbeza dangan Jabatan Penerangan - Menteri KKMM

Posted on Wednesday, November 25, 2020 | 11/25/2020

Blog, Updated at: 11/25/2020
Advertisement
thumbnail

6 polis termasuk 2 Asisten Superintendan larikan wang tunai RM1.6 juta selepas serbu rumah warga China

Blog, Updated at: 11/25/2020
thumbnail

''Fitnah, saya tidak mengenali wanita tersebut' - Dituduh rogol gadis, Da'i Syed buat laporan polis

Blog, Updated at: 11/25/2020
thumbnail

'Stok korang putus? Pi nangis kat sudut' - 260 kotak rokok seludup John D-Blend bernilai RM208,000 dirampas kastam

Blog, Updated at: 11/25/2020
thumbnail

Kerajaan akan memperkenalkan semula GST

Blog, Updated at: 11/25/2020
thumbnail

(Video) 'Tolong! Cepat, tangan aku dah tak kuat!' - Tak jadi nak terjun bunuh diri, wanita menjerit minta tolong

Blog, Updated at: 11/25/2020
thumbnail

Budak dirotan dengan wayar besi selepas rosakkan kredit kad & bingkai handphone

Blog, Updated at: 11/25/2020
thumbnail

'No futher action kerana keterangan tidak mencukupi' - Individu bawa pulang abu mayat Chin Peng tidak akan didakwa

Posted on Tuesday, November 24, 2020 | 11/24/2020

Blog, Updated at: 11/24/2020
thumbnail

Polis tahan 2 penyeludup ketum warga Thailand terbabit dalam kes tembak mati anggota PGA di sempadan Malaysia-Thailand

Blog, Updated at: 11/24/2020
thumbnail

'Dah lebih seminggu, tapi duit masih belum masuk akaun bank' - Ramai rakyat Malaysia yang jadi mangsa Skim Like & Share

Blog, Updated at: 11/24/2020
thumbnail

'Arwah tak sempat ambil inhaler' - Pemandu Ambulans meninggal dunia

Blog, Updated at: 11/24/2020
thumbnail

Anggota PGA maut dipercayai ditembak ahli sindiket penyeludupan

Blog, Updated at: 11/24/2020
thumbnail

Jabatan Kimia Malaysia sahkan tiada penemuan DNA babi dalam hidangan mi kari Old Town White Coffee

Blog, Updated at: 11/24/2020
thumbnail

2 suspek ragut di farmasi Gombak telah ditahan

Blog, Updated at: 11/24/2020
thumbnail

'Saya hanya beri dia kasih sayang' - Itu alasan lelaki berusia 53 untuk merogol anak angkatnya

Blog, Updated at: 11/24/2020
Loading...