Mizz Nina Pantau Noh Hujan Semasa Mengaji Mendapat Perhatian Daripada Netizen!

Posted on Tuesday, August 06, 2019 | 8/06/2019



Masih ingat lagi tak Mizz Nina yang terkenal sampai international dan Noh pula adalah penyanyi daripada kumpulan Hujan yang bergenre indie rock?Selepas penghijrahan diaorang, memang ramai betul netizen rasa kagum sebab diaorang ni memang pasangan yang 'low key'.


Baru-baru ini, Mizz Nina ada berkongsi sebuah video di social media yang dia dan suaminya tengah membaca Al-Quran di sebuah bilik. Time tu dia tengah pantau bacaan Noh. Alaaa cutenya diaorang ni! Memeang relationship goals. Pasangan macam ni lah artis lain patut contohi!


Patutlah ramai netizen suka dengan diaorang ni sebab diaorang tak menunjuk pun buat benda baik dekat social media. Sesetengah artis pula memang suka menunjuk, sesetengah orang tak suka. Biarlah Allah tahu apa kita buat, betul tak?

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Makan



Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 8/06/2019

0 comments:

Loading...