"Saya Akui Diri Ini Jahil" - Fathia Latiff

Posted on Thursday, August 15, 2019 | 8/15/2019



Kalau kita tengok Fathia Latiff ini, asyik kena kecam je dengan netizen kan? Kesian dia. Yang latest kena kecaman netizen disebabkan dia membuat keputusan untuk freehair selepas 3 tahun dia berhijab tau. Mungkin ada sebab juga kenapa dia buat macam tu. Kita tak boleh lah nak judge dia sesuka hati, husnudzon okay gais?

Korang kecam dia macam mana pun, dia akan tetap kekalkan imej dia untuk freehair. So kita doa jelah yang baik-baik, mungkin pada satu hari nanti dia dapat hidayah balik daripada Allah SWT. Mungkin lagi bagus daripada korang yang asyik jadi makcik pakcik bawang je. Betul tak? Semua manusia bukannya sempurna gais dekat atas bumi ni.

Tidak dinafikan saya masih mendapat komen negatif daripada masyarakat, namun saya anggap mereka berkata demikian kerana sayangkan saya. Apa yang boleh saya katakan ialah ini karakter sebenar saya demi mengejar cita-cita sebagai penyanyi antarabangsa. Saya faham apa yang saya lakukan adalah salah disisi agama, saya akui diri ini jahil. Namun siapa tahu saya bakal menemui calon suami yang dapat membimbing diri ini ke arah yang lebih baik suatu hari kelak.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog


Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 8/15/2019

0 comments:

Loading...