"Alhamdulillah..." - Suami Abby Abadi

Posted on Friday, September 27, 2019 | 9/27/2019



Alhamdulillah dan tahniah kepada pasangan sweet ni, Abby Abadi dan suaminya, Faizal Zakaria atas kelahiran baby boy pada pukul 10.43 pagi tadi. Keadaan Abby Abadi pun dah stabil dan darah tingginya pun dah turun.


Syukur! Manakala baby Abby pula berada di NICU, kita doakan yang terbaik untuknya supaya jadi anak yang kuat sebab baby Abby tak cukup bulan. Baru 6 bulan dalam kandungan Abby terpaksa dilahirkan sebab darah turun.

Semoga Abby Jr kuat dan menjadi anak yang soleh kepada ibubapanya. Apapun tahniah sekali lagi sis ucapkan dan selamat berpantang kepada Abby Abadi! Hehehe. Tak sabar nak tengok perkembangan anak Abby.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Media Public



Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 9/27/2019

0 comments:

Loading...