Tun M Wish Birthday Usop Wilcha

Posted on Monday, September 30, 2019 | 9/30/2019



Kita bako, kita bako! Siapa je tak kenal pelakon legend kita, Usop Wilcha yang berlakon dalam cerita Zombi Kampung Pisang tu. Hahaha kelakar betul bila ingat balik watak dia dalam cerita tu. Mudah terhibur gais!


Beberapa hari yang lepas, Usop baru je masuk usia 54 tahun. Wah! Selamat hari jadi, bang Usop! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. Yang paling best, dia dapat wish daripada Perdana Menteri kita tau!


Siapa je tak happy bila Tun M wish birthday kita kan di media sosial? Lagi-lagi Usop merasakan wish daripada Tun M adalah hadiah hari jadi yang paling bermakna untuknya. Wah, bestnya! Bila pula kita nak dapat macam Usop ya?

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Media Public




Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 9/30/2019

0 comments:

Loading...