Anak Shah Kembali Bernyawa Selepas Disahkan Meninggal Dunia? Seriously!?

Posted on Thursday, October 31, 2019 | 10/31/2019



Korang nak tahu tak, menurut laporan daripada mStar Online, anak kepada penyampai radio THR Gegar Shah iaitu Aliff Khalifah disahkan meninggal dunia pada pukul 5 petang semalam (Rabu) selepas alat bantuan pernafasan dicabutkan.


Yang lebih mengejutkan, selepas 10 minit disahkan meninggal, anaknya kembali bernyawa gais! Allahuakhbar, korang tengok kebesaran Allah SWT tu sampaikan Shah dan isterinya terkejut apabila melihat anaknya masih bernyawa, keluar suara dan buka mata.

Syukur alhamdulillah, lepas mesin dicabut pun baby Shah masih okay dan doktor membenarkan diorang untuk bawa pulang baby ke rumah selepas boleh bernafas sendiri tanpa mesin. Kuatnya awak!

Alhamdulillah, anak saya bernyawa semula! Jujurnya saya memang mengharapkan keajaiban berlaku dan ternyata Allah nak tunjukkan kebesaranNYA. Aliff tiba-tiba tersedak dan dia masih bernyawa, keluar suara dan dia buka mata! Saya terkejut…dia masih bernyawa sehingga sekarang. Doktor terkejut, lepas mesin dicabut baby masih okay…Doktor arahkan kami bawa pulang anak selepas bayi boleh bernafas sendiri tanpa mesin. Saya gembira tetapi masih risau kerana tidak pasti dengan keadaan dia sekarang ini. Saya harap anak saya kembali sihat dan serahkan segalanya kepada Allah SWT.

Sumber: mStar Online

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!




Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/31/2019

0 comments:

Loading...