Baby Shima Jatuh Sakit? Alamak!

Posted on Monday, October 07, 2019 | 10/07/2019



Baru-baru ini Baby Shima memuatnaik beberapa keping gambarnya di Instagram yang kini dia terlantar di hospital pada hari dia release lagu terbarunya, Sakit. Adakah ni secara kebetulan ataupun tidak gais? Macam scary je.


Korang pernah tak dengar lagu yang something scary lepas tu meremang bulu roma korang? Dan korang percaya tak ada sesetengah lagu tu bernyawa? Alaaa macam lagu Ulek Mayang tu...tetapi korang janganlah anggap lagu Sakit tu bernyawa sebab ni hanya kebetulan je gais.


Apapun sis doakan semoga Baby Shima cepat sembuh dan tak sabar nak tengok Baby Shima promote lagu Sakit tu hehehe. Kalau korang nak tahu Baby Shima adalah penyanyi seorang dangdut Malaysia yang membina kerjayanya di negara seberang, Indonesia.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Youtube





Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/07/2019

0 comments:

Loading...