"Bukan Senang Jadi Siti Nurhaliza, Kaya Raya Pun Still Humble" - Netizen

Posted on Friday, October 04, 2019 | 10/04/2019



Siapa je tak suka dengan penyanyi no 1 di Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza atau lebih dikenali sebagai Tokti? Korang nak tahu tak baru-baru ni Tokti memuatnaik sebuah video di Youtube yang dia pergi ke pusat membeli belah di SOGO, Kuala Lumpur.



Rata-rata ramai netizen yang memuji Tokti sebagai seorang yang sangat humble dan selamba shopping di situ. Ya lah, apa yang sis cuba sampaikan adalah sesetengah orang kaya suka membeli barang yang branded di Pavilion. Tu contoh.


Ala macam sesetengah dato datin tu. Kadang-kadang tengok diorang kan suka show off beli barang apa, siap tunjuk harga lagi tetapi Tokti ni lain sikapnya. Memang opposite sungguh! Walaupun Tokti shopping di SOGO, dia siap kaburkan harga time dia bayar tau.


Humble sungguh! Layan orang pun baik je. Sis doakan semoga Datuk Siti Nurhaliza murah rezeki dan semoga Allah memberkati hidup Tokti. Memang one in a million gais, tak semua orang ada macam Tokti dalam dunia ni. Terbaik!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Youtube










Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/04/2019

0 comments:

Loading...