"Harap Kalian Okay Semuanya" - Anuar Zain

Posted on Wednesday, October 09, 2019 | 10/09/2019



Zaman sekarang ni, sanggup buat fake account semata-mata nak naikkan followers di media sosial. Pelik juga sis bila tengok diorang buat macam tu, sebenarnya korang nak buat apa ya guna akaun palsu tu? Hmm.

Sesetengah orang buat akaun palsu sebab nak stalk someone seperti ex boyfriend, musuh dan crush. Hehehe betul tak? Yang lain ni, sebab apa ya gais? Nak kecam orang lain sebab tak berani guna akaun sendiri?


Baru-baru ini Anuar Zain memuatnaik sebuah gambar yang menunjukkan fake account atau akaun palsu di Instagramnya iaitu @anuar_zainnetwork dan memberitahu pengikutnya bahawa itu bukan akaun rasmi milik Anuar.

Haa sis nak bagitau korang jangan tertipu okay dengan akaun palsu. Kalau boleh, follow lah akaun yang dah ada verified. Ala yang ada tick warna biru sebelah nama tu. Tu menunjukkan akaun itu adalah official gais!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Youtube







Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/09/2019

0 comments:

Loading...