Isteri Sufi Rashid Nak Buat Laporan Polis? Biar Betul!?

Posted on Friday, October 04, 2019 | 10/04/2019



Alamak! Korang ingat lagi tak kes hari tu yang video di majlis perkahwinan Sufi Rashid viral di social media? Haa disebabkan video tu, isteri Sufi Rashid, Nurulain Md Yusof mendapat kecaman hebat daripada netizen di Instagram.


Sampaikan parents kepada Nurulain nak buat laporan polis tau. Korang ni janganlah menghina orang lain sebab kita tak dengar lagi sebelah pihak. Takut kita menyokong pihak yang salah sebab zaman sekarang kan zaman fitnah.


Tak pasal-pasal dapat dosa free. Lebih baik diorang settlekan benda ni anak beranak je. Kita tak perlu nak judge orang sesuka hati sebab kita bukannya sempurna juga gais. Apapun sis ucapkan selamat pengantin baru kepada Sufi Rashid dan isteri. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu. Hehehe.




+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Youtube









Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/04/2019

0 comments:

Loading...