"Ni Muka Sebenar Waktu Dah Nak Bersalin" - Elfira Loy

Posted on Thursday, October 10, 2019 | 10/10/2019



Baru-baru ini, Elfira Loy memuatnaik sebuah videonya di Instagram yang menunjukkan wajah sebenarnya time dah nak bersalin anak sulungnya, Muhammad Rayyan Khalaf. Boleh pula husband dia cuba nak buat lawak time tu dengan merekodkan video Elfira. Hahaha.


Dia tak tahu bini dia tengah tahan sakit contraction tu. Elfira memberitahu juga bahawa sebenarnya pada 9 Oktober 2019 adalah due date Rayyan tetapi dia keluar terlebih awal pula pada 1 Oktober 2019. Apapun, tahniah sekali lagi!



Hah ni muka sebenar waktu dah nak bersalin hahahahha bukan macam video @ezlisaaloy tu. My Husband tryna make fun and record it , tapi dah tak kelakar sangatlah waktu tu hehe. Today was supposed to be the due date , but our lil muchkin too excited to meet us. Sebab Ayah dia ada sebut dekat Dr , “ Emm kalau baby lahir 1 October tak boleh ke Dr “ Dr pun dengan nada gelak kecil , booolehh boleeh inshaAllah sebab baby pun sihat , dah full term and of course i was so ready sebab kalau lagi lama mesti lagi besar kan hehe. Last checkup Rayyan was 3.2kg , el dan Dr masing-masing terkejut he was 3.68kg. But Alhamdulillah we survived. Thanks to all the people on the labor room with me. Can’t do it without them seriously. Doa suami nak baby 1 oktober Alhamdulillah Allah makbulkan. & also Happy birthday @haniszalikha sorrylah Rayyan mungkir janji tak sambut hari jadi sama sama hehe
A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Youtube


Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/10/2019

0 comments:

Loading...