"Once Upon A Time" - Uyaina Arshad

Posted on Tuesday, October 29, 2019 | 10/29/2019



Korang nak tahu tak pelakon dan juga pengacara iaitu Uyaina Arshad baru baru ini memuatnaik sebuah gambar transkrip akademik time dia study dulu di Instagramnya. Pergh! Bukan biashe-biashe sebab final result dia memang cemerlang dengan cgpa 3.95.


Ni barulah namanya Beauty With Brain. Uyaina memberitahu jikalau dia tidak menjadi pelakon dan juga pengacara, mesti dia dah jadi seorang peguam dah. Ada tak dekat sini, korang yang belajar bidang lain, last-last kerja pun dekat bidang lain?

Rata-rata ramai netizen memberi respon yang positif di ruangan Instagramnya. Artis macam Uyaina ni lah yang patut dicontohi dan dijadikan sebagai sumber inspirasi. Apapun, sis doakan agar Uyaina Arshad terus maju jaya dalam industri seni. Amin!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!





Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/29/2019

0 comments:

Loading...