"Reading All The Comments Both Love And Hate Ones Be Like" - Aliff Aziz

Posted on Wednesday, October 02, 2019 | 10/02/2019



Hari tu kecoh di Twitter disebabkan ada seorang perempuan kini menjadi pelakon baharu di dalam industri seni yang bernama Joanne Emmy mendedahkan perangai Aliff Aziz yang sebenar gais malah dia juga mengatakan yang Aliff ni tak berubah lagi.


Nampaknya drama ni tak habis lagi. Walau bagaimanapun, reaksi Aliff tentang berita tu nampak chill and relax. Pergh! Dia macam dah tak kisah korang nak cakap apa pasal dia dah. Kalau korang tengok gambar tu, dia siap senyum lagi baca komen korang.


Tak apa lah Aliff, setiap manusia mesti tak lari dari membuat kesalahan kan? Semoga satu hari nanti Aliff mendapat hidayah daripada Allah SWT. Ignore je kata-kata netizen dan just be yourself. Hidup kita bukan nak puaskan hati semua pihak pun.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Youtube





Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/02/2019

0 comments:

Loading...