(Video) Raja Ilya Dikecam Dengan Netizen Gara-Gara Kongsi Video Dalam Toilet!

Posted on Tuesday, October 29, 2019 | 10/29/2019



Alamak! Apa dah jadi ni sehingga menyebabkan Raja Ilya dikecam dengan netizen? Hmm...korang nak tahu tak baru-baru ini, Raja Ilya memuatnaik sebuah video di Instagramnya yang sedang mandi di dalam bilik air dengan memakai baju tidur yang sleveless di bawah shower.


Rupa-rupanya, Raja Ilya nak promote sebuah produk rambut dan bukannya saja-saja nak buat video tanpa sebab gais tetapi ada juga netizen yang tak puas hati dengan Raja Ilya sehingga mempersoalkan kenapa mandi pun nak tunjuk dekat public.

Chill gais. Mungkin ada cara lain kalau nak promote produk rambut tu bila sis tengok balik cara Raja Ilya buat review. Lain orang lain cara kan tetapi sis mengaku cara pakaian Raja Ilya sepatutnya tutup sikit so tak adalah mulut makcik pakcik bawang datang menyerang. Betul tak gais?

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!





Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 10/29/2019

0 comments:

Loading...