"Ada Sesiapa Nak Jadi Honey Saya?" - Irfan Haris

Posted on Monday, November 18, 2019 | 11/18/2019



Wah! Nampaknya Irfan Haris masih single lagi lah gais. Haa kalau korang nak tahu Irfan Haris ni adalah seorang penyanyi yang menyanyikan lagu popularnya, Redha. Cuba korang check dekat Youtube, confirm pernah dengar!

Irfan berkata bahawa dia masih tidak mempunyai teman wanita dan sebab itulah dia berasa sunyi. So, kalau korang nak jadi Honey dia, bolehlah PM tepi Irfan Haris. Hehehe.

Saya tak ada teman wanita. Sumpah! Sedih kan hidup? Ada sesiapa nak jadi honey saya? Saya ini seorang yang sunyi. Tolong carikan teman wanita sebab saya tak ada lagi. Kalau ada teman wanita okeylah, tak ada lah sunyi sangat. Lagu Honey sangat bermakna buat saya. Saya sudah simpan lagu ini selama dua tahun. Saya harap video muzik lagu ini dapat diterima ramai.

Sumber: Astro Gempak

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube



Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 11/18/2019

0 comments:

Loading...