"Artis Paling Biadap! Orang Tengah Perform, Kau Elok Pula Blah Macam Tu Je" - Netizen

Posted on Tuesday, November 12, 2019 | 11/12/2019



Aduh, apa kecoh sangat netizen ni sampai kena marah balik dengan Datin Alyah di Instagram? Siapa tengok Gegar Vaganza Musim Keenam (GV6) time tengah siaran langsung baru-baru ini?

Kesian Alyah kena tuduh dengan netizen sebagai artis paling biadap disebabkan meninggalkan majlis time orang tengah membuat persembahan. Come on gais! Mungkin dia ada kerja lain nak kena buat. Tu sebab dia kena pergi.


Kita tak bolehlah sesuka hati judge orang tanpa usul periksa. Alyah sendiri pun sudah menjelaskan bahawa dia terpaksa meninggalkan majlis tu kerana ingin menghantar anak saudaranya pulang sebab esok sekolah.

Haa kan dah kena setepek balik dengan Alyah. Alyah pun manusia biasa macam kita tau. Dia pun ada life dia sendiri dan dia pun adalah cuma artis undangan untuk membuat persembahan pembukaan GV6 pada malam tu je.

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube






Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 11/12/2019

0 comments:

Loading...