Bapa Muncul Belasah Guru Taska Selepas Kantoi Tampar Anak

Posted on Wednesday, November 27, 2019 | 11/27/2019



Uish teruk betul budak tu kena tampar dengan guru taska! Cuba korang tengok video yang dimuatnaik oleh seorang pengguna Twitter, @30SecFights ni. Sesuka hati je tampar anak orang, mesti budak-budak yang tengok tu takut nak pergi sekolah kan?

Preschool teacher physically abuses a child student and gets beaten up by the child’s parent.


Nasib baik lah bapa budak tu muncul time anak dia kena tampar. Parents mana tak sayang anak weh, budak tu masih kecil. Apa lagi, bapa dia pun belasah balik cikgu tu. Haa padan muka! Rata-rata ramai warganet rasa puas hati dengan tindakan lelaki itu.

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube




Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 11/27/2019

0 comments:

Loading...