"Maaf Saya Bukan Perempuan Murahan Ya" - Baby Shima

Posted on Friday, November 01, 2019 | 11/01/2019



Baru-baru ini, Baby Shima memuatnaik sebuah video di Instagramnya. Amboi, siapa kacau Baby Shima ni sampai marah dibuatnya? Korang nak tahu tak sebenarnya di pergi showroom kereta sampai dokumen dah bagi semua.

Lepas tu jurujual tu kononnya nak jumpa Baby Shima untuk offer jadi duta. Time meeting diorang berbincang semua, okay je! Bila manager Baby Shima pergi toilet, cakap lain pula. Amboi, macam ambil kesempatan je ni?



Nak berniaga buat cara berniaga ! ..Saya tak nak buruk sangka ! Korang fikirlah sendiri ya.. Nak di jadikan cerita ,kemarin shima datang showroom kereta..tengoklah kereta..kemudian dokumen dah bagi semua,,so hari ni sales person call nak ajak jumpa konon nak offer jadi duta! so kita pun jumpalah lepas promo! masa meeting kat A&W discus cantik je !! lalu masa manager shima pergi toilet ,tinggallah shima berdua sahaja, boleh pula wakil syarikat ni cakap, minta shima datang seorang diri saja, nak deal dengan shima je konon sama dato.. padahal waktu mula2 meting sama manager cakap lain..now cakap lain pula! nak jumpa personal! direct shima sahaja.. korang rasa apa? (depan manager shima tak pula berani nk cakap mcm tu ajak jumpa personal) maaf sy bukan perempuan murahan ya..itu bukan cara kerja sebenarnya! mana profesionallisma korang? mcm ni ke cara kerja company besar? Banyak lagi Audi R8 dan mustang kat Kl ni! dari minat nak beli jadi menyampah!! Kau nak jual kereta atau nak jadi orang tengah! #babyshima #byma #adanampakmummyhappy #lembutbukansenangkenapijak
A post shared by BABY SHIMA DAA3 BIGSTAGE (@babyshimaofficial) on

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!




Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 11/01/2019

0 comments:

Loading...