"Mawar Dah Knock Out Habis" - Raf Yaakob

Posted on Tuesday, November 12, 2019 | 11/12/2019



Baru-baru ini, suami kepada Mawar Rashid dan juga dikenali sebagai adik kepada Datuk Fazley, Raf Yaakob memuatnaik beberapa gambar dan video di Instagram, @rafyaakob sempena ulang tahun perkahwinannya.

Menurut Raf, dia ingin menangguhkan anniversary dinner kerana Mawar kelihatan penat tetapi masih ingin meneruskan lagi. Selepas diorang sambut, demam Mawar agak panas dan hidung berair non-stop disebabkan sinus.



Hari ni genap 3 minggu dah Mawar shoot drama TQ Captain. Keluar pagi kadang jam 7am kadang 8am. Habis pulak kadang 11pm kadang 2/3am. Tapi Raf respect and admire her commitment and dedication to her job. Semalam kebetulan takde shooting. Raf happy lah cos she can rest a bit. • Memang tak lah Mawar nak rest. Demam2 pun, awal pagi dah ke business seminar, petang meeting with supplier, malam ada wedding. Habis wedding tu Raf tengok dia da exhausted sangat. Raf rasa nak postponed je our anniversary dinner. Tapi Mawar kata proceed je anniversary dinner tu. So ni lah gamba da habis dinner diambil dalam lift on the way nak ke kereta. Mawar da knock out habis. Badan panas and hidung berair non stop cos sinus. Jalan pun sambil tutup mata cos kepala pening rasa nak pitam. Sian anje 😕 • And today masuk set balik. Demam2 pun kat set Mawar still high in energy and full of positivity. Now that’s my lady. So strong you are. Nway next week nak shoot scene atas laut pulak. Hopefully you will recover in time. Cos kat laut ni scene agak mencabar. But don’t worry. I’ll be there with you. Setia menemani anje as usual. Sambil abang teman, sambil abang pun “kerja” sekali ⚓️ • #TQCaptain #ArieZahariProduction #MaritimMalaysia #MegaDrama #AstroRia #ComingSoon #MawaRaf
A post shared by Raden Ahmad Faizal Bin Yaakob (@rafyaakob) on
Alahai kuatnya Mawar! Get well soon, Mawar! Apapun, sis doakan agar pasangan ni berkekalan hingga ke Jannah! Bukan apa, sis suka tengok diorang sebab humble dan sweet sangat.

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube


Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 11/12/2019

0 comments:

Loading...