"Part Ni Sumpah Aku Geli Gila" - Netizen

Posted on Monday, November 18, 2019 | 11/18/2019



Korang dah tengok filem Pusaka dekat pawagam? Sis bagi 8/10 sebab cerita tu banyak jump scare, best, benda yang kita tak expect akan terjadi dan banyak pengajaran yang kita boleh dapat daripada cerita tu.

Lagi-lagi dengan pelakon hebat seperti Syafiq Kyle, Sweet Qismina, Mimi Lana, Hafidz Roshdi dan ramai lagi! Korang nak tahu tak baru-baru ini, Sweet Qismina tunjuk trick yang boleh buat korang rasa geli.

Aksi tu ditunjukkan di Instagramnya, @sweetqismina sehari sebelum shooting untuk filem Pusaka. Memang nampak real gais! Time sis tengok babak tu dalam filem, rasa nak muntah tau.


Ada banyak lagi babak yang boleh buat korang tak senang duduk dalam filem Pusaka. Bagi yang belum tengok, haa pergilah tengok. Tunjuk sikit support korang dekat filem tempatan kita. Hehehe.

+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube



Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 11/18/2019

0 comments:

Loading...