Pelajar SPM Biadap Lakukan Pesta Di Tengah Jalan Klebang Melaka

Posted on Thursday, November 28, 2019 | 11/28/2019



Sepertimana yang korang tahu pelajar tingkatan 5 baru je selesai menduduki ujian SPM di sekolah. Siapa je tak happy kan bila dah habis? Rasa macam hidup kau dah bebas dari segala masalah tetapi sebenarnya korang salah. Haha!

Sumber dari Twitter, @Pojoo_

Masih jauh lagi perjalanan korang tau. Cuba korang tengok video yang dimuatnaik oleh seorang pengguna Twitter, @HermyRahim dekat bawah ni, macam-macam perangai diorang ni dekat jalan Klebang, Melaka. Tak perlu pun nak sambut macam ni sebab banyak lagi cara korang boleh sambut.


Macam pergi makan ke atau pergi short vacation dengan kawan-kawan korang. Aduh, yang ni tak! Dah menganggu orang awam dengan bunyi motor korang yang bising tu. Kalau korang perasan budak dalam kereta merah tu, dah macam style Zombi Kampung Pisang dah sis tengok. Haha!


+ Baca respon pembaca Oh! Media



Oh Youtube




Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 11/28/2019

0 comments:

Loading...