Apple Mencapai 1.5 Billion Peranti Aktif Di Seluruh Dunia

Posted on Wednesday, January 29, 2020 | 1/29/2020



Apple merupakan syarikat pengeluaran peranti yang terkenal dan dikatakan sombong sikit lah, sebab dia gunakan softwarenya sendiri dan taknak dikongsi dengan peranti yang lain, kah! Apple berjaya naikkan brandnya sendiri tanpa bantuan mana-mana syarikat pengeluaran peranti lain dan menurut Apple sendiri, mereka dah pun mempunyai lebih dari 1.5 Billion user yang aktif dekat seluruh dunia ni gais!


Tak pelik lah kan, dekat Malaysia ni pun ramai yang suka dan prefer gunakan produk Apple ni sebab kebolehan produknya yang luar biasa tu. Jumlah 1.5 Billion user tu merangkumi semua produk yang dikeluarkan oleh Apple iaitu Mac, iPhone, iPad, Apple watch, Apple TV dan juga lah iPod.


Ohmedia yakin ada juga collector produk Apple ni, dan mungkin ada yang masih simpan lagi produk Apple ni dari mula-mula dikeluarkan dulu sampai lah yang terlatest dan tercanggih ni. Ada juga yang masih gunakan produk Apple yang lama dan ianya masih berfungsi dengan baik! Tahniah Apple.

Sumber : Amanz
Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 1/29/2020

0 comments:

Loading...