Pekerja Bertungkus-Lumus Buat Pembersihan Di KLIA Untuk Cegah Coronavirus

Posted on Wednesday, January 29, 2020 | 1/29/2020



Terima kasih Ohmedia ucapkan kepada pasukan kesihatan dan juga pekerja di Kuala Lumpur International Airport (KLIA) kerana bertungkus-lumus melakukan pembersihan di seluruh bangunan untuk mencegah penyakit Coronavirus.


Ya lah, penyakit berbahaya yang boleh menjangkiti orang lain kan? Cuba tengok diorang ni berusaha membersihkan escalator, troli dan sebagainya. Sepatutnya bukan di lapangan terbang je kena bersihkan tetapi shopping mall, hospital dan tempat awam pun kena buat macam ni.

Setakat ni ada 4 kes Coronavirus di Malaysia gais. Disebabkan orang lain yang buat hal, negara kita yang jadi mangsa. Huhu. Apapun, korang jangan lupa pakai mask okay bila berada di luar?

Sumber: Penang Kini

+ Baca respon pembaca Oh! Media
Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 1/29/2020

0 comments:

Loading...