(Video) Lelaki Ini Sempat Beli Rokok Dari Kereta Sebelah Ketika Kesesakan Lalu Lintas

Posted on Thursday, January 16, 2020 | 1/16/2020



Ohmedia paling tak suka bila kena hadap kesesakan lalu lintas terutamanya time balik kerja pada waktu petang dekat Kuala Lumpur. Pergh! Berjam-jam weh duduk dalam kereta, sakit pinggang! Tetiba je semua manusia keluar dari sarang time tu. Haha!!

Menerusi page Penang Kini di Facebook, ada seseorang lelaki sempat tanya untuk membeli rokok dari kereta sebelah ketika jem dekat atas jambatan. Wah, nasib baiklah kereta sebelah tu layankan je brader ni, siap bagi free pula tu.


Alhamdulillah, masih ada lagi orang yang baik hati tolong brader ni. Psst...! Hanya orang merokok je yang tahu bila jem je mesti nak merokok. Kalau tak, otak pun jadi tepu. Huhu. Betul tak gais?

Sumber: Penang Kini

+ Baca respon pembaca Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 1/16/2020

0 comments:

Loading...