Dapatkan Akses iflix VIP Secara Percuma Sekarang!

Posted on Saturday, March 21, 2020 | 3/21/2020Disaat rakyat Malaysia sedang mengikuti Perintah Kawalan Pergerakan sejak 18 Mac lepas, ramai yang merungut kerana bosan berada dirumah kerana tiada aktiviti yang nak dibuat. Baru-baru ini, iflix, ada berikan akses Iflix VIP selama sebulan untuk korang tonton semua kandungan dekat iflix secara percuma dirumah.

Tunggu apa lagi gais? Muat turun iflix ni sekarang, sekurang-kurangnya ada juga penambah aktiviti korang dirumah. Ohmedia nak tunjukkan cara untuk korang dapatkan akses iflix vip ini secara percuma. Korang cuma masukkan code "tonton_iflix" di ruangan redeem voucher dan klik untuk redeem.


Korang dah berjaya dapatkan akses iflix VIP gais! Senang gila. Oh ya, korang kena tebus iflix VIP ni dari 19-31 Mac 2020 dan akses akan sah selama satu bulan gais. Tak rugi pon muat turun iflix ni sebab ada banyak movie dan cerita-cerita berepisod yang menarik korang boleh tonton dekat sana untuk sama-sama meluangkan masa dengan keluarga tersayang di rumah.Semoga korang berjaya mengikut arahan Perintah Gerakan Kawalan selama 2 minggu ini untuk kita sama-sama membendung wabak covid-19 yang tengah melanda negara kita. Terima kasih iflix! Rakyat Malaysia, kita sama-sama mampu mengubahnya!

+ Baca respon pembaca iflix beri akses VIP percuma di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 3/21/2020

0 comments:

Loading...