Avengers End Game Akan Ditayangkan Seawal 7 Pagi


Untuk korang yang sebelum ini kononnya ingin menjadi orang terawal meononton filem Avengers Endgame pada 24 April dan telah membeli tiket, nampaknya korang silap kerana akan ada mereka yang lebih awal. Ini selepas GSC telah mengumumkan mereka bakal memulakan tayangan pertama se awal jam 7 pagi pada 24 April ini.

Seperti berlawan-lawan antara satu sama lain, TGV sebelum ini turut telah mengumumkan tayangan awal mereka pada jam 7:30 pagi dan diikuti GSC yang awal 30 minit pada jam 7 pagi.
Korang juga tidak perlu risau jika tidak sempat untuk bersarapan kerana walaupun tiket yang dijual agak mahal berbanding harga biasa, korang turut akan menerima air panas, roti sosej dan juka keychain bertemakan filem Avengers Endgame.


Jika dilihat pada harga tiket awal bagi dua pawagam ini, GSC dilihat dijual lebih murah pada harga RM35 dan korang akan mendapat 1 tiket, 1 roti sosej dan air panas dan 1 keychain. Berbanding TGV yang dijual pada harga RM50 beserta 1 tiket IMAX 2D, 1 roti sosej dan kopi atau cokelat panas dan 1 poster kecil bertemakan Avengers.

Apa korang tunggu lagi, lepas solat subuh nanti bolehlah bergegas pula ke pawagam dan memandangkan 24 April jatuh pada hari rabu, bolehlah ambil MC sekarang, selamat berjaya.


+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.


Sumber: Oh! Media