--> Skip to main content

Akibat Seorang Bapa Terlupa, Bayi Kembar Temui Ajal


Mungkin kedengaran tidak masuk akal apabila seorang bapa memberi alasan terlupa tentang bayi kembarnya yang diletakkan di tempat duduk belakang kereta sehingga menyebabkan bayi berkenaan menemui ajal.

Bayi kembar berkenaan yang bernama Mariza dan Phoenix Rodriguez, masing-masing ditemukan dalam keadaan mulut berbuih banya sekitar jam 4 petang dalam kereta yang diletakkan berhampiran persimpangan Kingsbridge, New York.

Bapa kepada bayi malang memaklumkan setelah disiasat bahawa pada mulanya dia menghantar anak sulung yang berusia tiga tahun ke rumahnya di Westchester sebelum menyambung perjalanan menuju ke tempat kerja untuk syif pagi di Pusat Perubatan VA di Bronx, jam 8 pagi dan menyedari pasangan bayi kembar berkenaan tidur nyenyak di bahagian tempat duduk belakang setelah habis syifnya pada jam 4 petang.

Bapa bayi malang berkenaan masih ditaha untuk siasatan namun tiada sebarang pertuduhan dikenakan keatasnya.


Sumber : Awani
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 29 July 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...