--> Skip to main content

TMJ Dilantik Menjadi Penasihat Diraja E-Sukan MalaysiaTunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim (TMJ) telah dilantik menjadi penasihat diraja untuk Persatuan Sukan Elektronik Malaysia (ESM). Perlantikan tersebut disaksikan sendiri oleh Presiden Majlis Belia Malaysia Jufitri Joha, Timbalan Presiden Majlis Belia Malaysia Muhammad Fadzli, Presiden Majlis Belia Johor Sallehan Mohamad dan Setiusaha ESM Hisham Darus.

Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim (TMJ) juga telah mengumumkan di facebook rasmi beliau tentang pelantikan selaku Penasihat Diraja untuk Persatuan Sukan Elektronik Malaysia (ESM). TMJ juga pasti akan memberi bimbingan kepada ESM untuk majukan lagi e-sukan di negara ini.

Semoga dengan perlantikan ini dapat membantu Persatuan Elektronik Malaysia (ESM) untuk menaikkan lagi industri e-sukan di Malaysia.


Sumber: MyGameOn

Gambar: HRH Crown Prince of Johor

+ Baca respon pembaca di Oh! Media

Oh! Makan


Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 19 July 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...