--> Skip to main content

Daebak Ghost Pepper Challenge! *Gone Wrong*



Budak Oh! Media @encikjambuofficial dengan kawan-kawannya, @danish.hkl @feekreey dan @danial_ilhan buat hal lagi gais kat studio #ohmedia kali ni buat challenge makan maggi Daebak Ghost Pepper. Nak tahu koyak tak koyak mereka ni? Jom layan!

Pssttt: Challenge apa lagi yang korang nak tengok?
Note: Ini merupakan tugasan video harian krew baru ohmedia. Jadi segala komen positif sangatlah dialukan.
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 23 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...