--> Skip to main content

Dipaksa Berarak Pakai Pakaian Wanita Kerana Gagal Tunai Janji Pilihan Raya

Sumber : New Malaysian Post
Pelik tapi benar, itu lah yang berlaku keatas Javier Jiminez, pemimpin di selatan Mexico dipaksa berarak mengelilingi bandar dengan memakai pakaian perempuan setelah beliau gagal memenuhi janji pilihan raya. Namun dia tidak berseorangan apabila Luis Ton tak terkecuali menerima nasib yang sama, apabila dia dipaksa memakai gaun berwarna merah jambu.

Mereka gagal memeperuntukkan 3 juta Peso, bersamaan RM645,954 untuk baik pulih sistem pengairan bandar bandar San Andres Puerto Rico. Jimenez dakwa dia telah cuba untuk menunaikan janji berkenaan tetapi tidak mempunyai wang di pejabatnya kerana ia telah diagihkan kepada beberapa majlis perbandaran. Beliau sedia beri kerjasama sekiranya pihak polis mahu menjalankan siasatan keatasnya.

Sumber : New Malaysian Post

+ Baca respon pembaca Oh! Media.Oh! Travel


Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 06 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...