--> Skip to main content

Kerana Cemburu , Muka Sang Suami Menjadi Tempat Melepas Amarah

Sumber : Sinar Harian
Bahaya betul kalau dapat isteri cemburu tak bertempat, yang tak faham tugas atau pekerjaan suami sendiri. Begitulah yang terpaksa di hadapi seorang anggota polis di Bangkok dimasukkan ke hospital apabila bahagian muka di cakar oleh isterinya sendiri akibat cemburu buta.

Tindakan mencakar muka berkenaan dilakukan kerana berang melihat aksi suaminya yang secara spontan mendukung wanita muda berkenaan yang terbabit dalam kecelakaan jalan raya meskipun ada dua orang lelaki berhampirannya.

Berdasarkan penularan kisah berkenaan, netizen menganggap anggota polis berkenaan bernasib malang kerana mempunyai isteri yang cemburu buta. Bahkan ada golongan netizen menganggap aksi spontan yang dilakukan oleh anggota polis berkenaan diibaratkan sambil menyelam minum air.

Sumber : Sinar Harian
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 05 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...