--> Skip to main content

Kerana Daging Korban, Seorang Kariah Masjid Teruk Dibelasah!

Sumber dari Google
Akibat berang tidak menerima agihan daging korban, seorang kariah masjid teruk dibelasah oleh 3 orang lelakidi perkarangan sebuah pasaraya. Kumaran Ngapa yang juga seorang saudara baru mendakwa beliau diserang ketika bersama keluarga saat berkunjung ke pesta lampu yang berada di berhadapan paar raya berkenaan.

Menceritakan dengan lebih lanjut, beliau mendakawa bahawa beliau tiba-tiba diserang. Beliau dioukul dibahagian kepala menggunakan topi keledar dan sebuah beg yang berisi benda keras sehingga cedera. Beliau mendakwa punca kejadian berkenaan adalah disebabkan oleh perasaan tidak puas hati kerana tidak mendapat agihan daging korban yang sepatutnya. Beliau menambah, lelaki berkenaan bukanlah dari kariah beliau.

Sumber : Sinar Harian

+ Baca respon pembaca Oh! Media.Oh! Travel


Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 20 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...