--> Skip to main content

Muka Boyfriend Ruhainies Tersebar Oleh Pihak Yang Tak Bertanggungjawab? Alamak!


Orang tu baru je nak sorok wajah boyfriend dia, dah ada orang yang tak bertanggungjawab tolong sebarkan. Kesian Cik Ruhainies, dia punyalah berusaha nak sorok boyfriend dia siapa akhirnya tersebar juga. Haaa bagi korang yang curious sangat siapa Mr. E ni, tulah pujaan hati Ruhainies. Handsome kan?


Pandai Cik Ruhainies kita pilih. Korang jangan nak sailang ya? Tu boyfriend orang, pergilah cari boyfriend lain yang masih single. Jangan kacau relationship orang tau takut nanti dapat kifarah huhuhu. Apapun, sis doakan diaorang ada jodoh sebab tak sabar nak tengok Ruhainies dan Mr.E pakai baju putih time diaorang nikah nanti.


Sumber: Astro Gempak

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog







Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 22 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...