--> Skip to main content

Pencuri Sos Tomato Tulis Surat Minta Maaf, Kerana Khuatir Ditimpa Malang

Sumber: Google
Kerana mencuri sebotol sos tomato dari sebuah restoran di New Jersey, pencuri berkenaan menyerahkan kembali, bukan satu tapi dua botol sos tomato beserta sepucuk surat sebagai tanda permohonan maaf beliau.

Surat dan botol sos tomato itu diserahkan oleh pencuri berkenaan dengan cara meletakkan barang-barang berkenaan berhampiran pintu masuk Restoran Perkin di Bandar Lacey yang disedari oleh pengurus restoran yang mahu menutup kedai pada malam Rabu berkenaan.

Isi surat berkenaan menceritakan nasib malang yang menimpa pencuri berkenaan selepas mencuri sebotol sos tomato berkenaan beberapa jam. Pencuri berkenaan memulangkan dua botol sos tomato dengan harapan nasib malangnya akan hilang.

Dalam nada insaf, dia mohon maaf akan perbuatannya itu. Sementara itu, pengurus restoran memberitahu pekerjanya tidak menyedari akan kehilangan sebotol sos tomato.

Sumber : New Malaysian Post
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 04 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...