--> Skip to main content

Penting! Tiada Tambahan Cuti Sekolah Bagi Aidiladha


Berikutan dengan penyebaran maklumat mengenai pemberian cuti tambahan sekolah sempena Hari Raya Aidiladha, pihak Kementerian Pendidikan telah memberikan respon dan menegaskan bahawa tiada sebarang penambahan cuti diberikan.

Perkara ini tertakluk kepada surat siaran makluman mengikut takwim penggal dan cuti sekolah yang dikeluarkan pada tahun lalu lagi oleh Kementerian Pendidikan pada tarikh 3 Dicember 2018.

Jadi, jangan ada yang pandai-pandai tambah cuti ok. Cuti sambutan Aidiladha ini juga telah termasuk dalam cuti pertengahan tahun penggal kedua yang bermula dari 9 hingga 17 Ogos bagi Kedah, Kelantan, Johor dan Terenggan manakal bagi negeri laiin bermula dari 10 hingga 18 Ogos ini.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.Oh! MakanSumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 06 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...