--> Skip to main content

"Kalau Tak Kongkong Nanti Anak-Anak Lupa Diri" - Ibu Elfira Loy


Ibu mana je tak sayang anak kan? Ibu yang suka kongkong atau control life anak ni biasanya dia nak yang terbaik untuk anak-anak dia. Korang pernah terfikir tak macam tu tetapi korang tak suka dengan keputusan ibu korang kadang-kadang.


Baru-baru ini, menerusi satu video yang dimuatnaik di Facebook Mingguan Wanita, ibu Elfira Loy menjelaskan kenapa dia suka kongkong anak-anaknya supaya tak lupa diri. Haa yang ni sis setuju dengan pendapat ibu Elfira sebab dia mendidik dan membesarkan anak-anaknya dengan baik.

Elfira mengaku rasa lebih selesa bila ibunya marah dia sebab dia tahu keputusan ibu dia adalah terbaik baginya. Memanglah kita terasa atau tak suka bila mak kita marah kita kan tetapi korang kena tahu yang mak kita buat macam tu sebab sayangkan kita.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Media Makan








Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 11 September 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...