--> Skip to main content

Pundi kencing meletup akibat kebodohan sendiri


Seorang lelaki di Beijing, China menerima padahnya apabila keengganannya untuk membuang air kecil selepas minum alkohol bersama dengan rakan-rakannya sepanjang malam.

Difahamkan, mangsa sebelum itu pergi ke Bandar Changsha di Hunan untuk urusan perniagaan. Namun, Li Hua, 25, bercadang untuk bertemu dan minum bersama beberapa rakannya yang tinggal di bandar itu. 

Pertemuan mereka berlangsung sehingga larut malam dan meskipun Li Hua yang mabuk teruk terasa perlu pergi ke tandas tetapi dia tidak berbuat demikian.

Selepas malam itu, Li Hua terasa sakit di bahagian perutnya dan tidak dapat membuang air kecil. Malah, perutnya terasa tegang dan sakit ketika ditekan.

Li Hua terus pergi bertemu dengan doktor dan doktor mengesahkan pundi kencingnya telah pecah. 

Doktor segera mengarahkan Li Hua menjalani pembedahan untuk mengeluarkan sisa air kencingnya itu dan juga membaik pulih pundi kencingnya.

Difahamkan, Li Hua kini sedang dalam proses penyembuhan. Sumber : thereporter.my
Tarikh Artikel: 12 September 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...