--> Skip to main content

Ruhainies Dikecam Teruk Dengan Netizen Sebab Boyfriend Suap Nasi Kandar Dalam Kereta Guna Pinggan


Baru-baru ini Ruhainies memuatnaik sebuah gambar di Twitter, @NurRuhaines yang teman lelakinya menyuapkan nasi kandar menggunakan pinggan di dalam kereta Ferrari disebabkan dia tengah selekeh. Wait what? Takkan nak pergi kedai mamak nak pakai cantik-cantik?


Aik? Last-last dia dapat kecaman hebat daripada netizen tau. Ada juga menyampah tengok diorang ni sebab asyik show off tayang kemewahan dan ada juga meluat disebabkan makanan tu boleh je bungkus bawa balik tetapi...hmm faham-faham jelah. Hahaha so apa pendapat korang?



+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Media Makan




Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 11 September 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...