Pembongkaran Terbaru! Wanita Uighur Dimandulkan Demi Menghapus Keturunan Etnik


Isu Uighur kembali hangat diperkatakan setelah tindakan seorang bintang bola sepak terkenal, Mesut Ozil bersuara mengenai penindasan yang dilakukan serta mengkritik negara-negara Islam yang hanya berdiam diri mengenai perkara ini. Ini menyebabkan isu ini kembali mendapat perhatian masyarakat dunia.

Pembongkaran demi pembongkaran penganiayaan berlaku keatas etnik Uighur ketika ditempatkan di kem tahanan. Sebelum ini Ohmedia ada kongsikan bagaimana keadaan seorang lelaki setelah keluar dari kem tahanan. Sungguh menyayat hati. Tak boleh nak bayang penyiksaan yang mereka lakukan didalam sana keatas etnik ini. Klik sini untuk baca.

Kali ini Ohmedia bawakan kepada korang satu lagi pembongkaran, dimana setiap wanita muslim Uighur dimandulkan demi memastikan tiada lagi keturunan etnik berkenaan pada masa depan. Lebih mengejutkan, bagi keluarga yang mempunyai wanita, seorang lelaki dari etnik lain akan duduk bersama-sama dan bebas melakukan apa sahaja keatas wanita berkenaan. Ini menyebabkan ramai diantara mereka memilih untuk membunuh diri daripada dizalimi.
Sumber: BorakDaily

+Baca respon pembaca Oh! Media.Oh Youtube


Sumber: Oh! Media