--> Skip to main content

Group Telegram Kongsi Video 'Skodeng' Wanita Di Tandas Awam. Bayar Yuran RM100 Untuk Sertai?


Korang pernah terfikir tak bila masuk tandas awam jer, korang rasa akan diperhatikan semasa membuang air kecil atau besar? Fuh, menakutkan betul bila terjadi macam tu kan! Sebenarnya bukan dekat luar negara jer yang berlaku tetapi, dekat Malaysia pun ada tau.


Haa, baik korang check sebelum korang buang hajat! Bukan apa, kebanyakan tandas awam wanita ada rakaman kamera yang tersembunyi tau. Kemudian, diorang akan berkongsi video skodeng di sebuah rangkaian Telegram. Siap ada syarat pula tu, RM100 untuk jadi ahli seumur hidup!


Menurut seorang pengguna, @sueannajoe di Twitter, sebenarnya ada beberapa tempat yang terdapat rakaman kamera tersembunyi di Malaysia. Korang nak tahu macam mana diorang sorok kamera tu? Jom kita tengok perkongsian beliau.



Ada beberapa kamera tersembunyi dalam sesuatu objek seperti tempat penggantung, skru, plug, pewangi, berus sabut dan sebagainya. Jadi, lepas ni korang berhati-hati okay terutamanya kaum wanita di luar sana.



OHMEDIA: TAK GUNA PUNYA KAKI SKODENG!

Sumber: Twitter

+ Baca respon pembaca benci kaki skodeng wanita di Facebook Oh! Media
Sumber: Oh! Media
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...